Hostingwalk Conversaties vervangt ons Ticketsysteem

Nog betere persoonlijke en snellere support voor onze klanten

Hostingwalk staat voor persoonlijke support, een ticket openen is dat niet en daarom hebben we gekeken naar een betere en meer vriendelijkere oplossing om klanten te helpen met hun dagelijkse technische vragen, we kwamen hierdoor uit bij Intercom.com een Message Platform geschikt voor Multi-Channel.

Dankzij Intercom kunnen bij onze verschillende kanalen voor Hostingwalk Docs, Live-chat, E-mail , Messenger en meer koppelen in een Platform zodat we eenvoudiger jouw te woord kunnen staan.

Innovatieve live-chat met gesprekken

Uiteraard is de live-chat de belangrijkste wijziging, het is mogelijk om verschillende gesprekken aan te maken en deze blijven altijd bewaard zodat je altijd later kan reageren en teruglezen (ook is het mogelijk gesprekken te downloaden).

– Say it with a GIF: honderden gifs om jouw emoties/gevoelens te uiten!

– Emoticons: Ā šŸ™‚ Ā foto`s zoals printscreens direct versturen in het gesprek.

Persoonlijke gegevens door IdentiteitscontroleĀ 

Als een klant met ons contact opneemt, zien wij dankzij de My Hostingwalk integratie direct vorige conversaties, persoonlijke gegevens, diensten en notities.

Hierdoor weten we precies wie er contact op en dankzij andere gegevens kunnen wij de klant snel helpen gezien we alle informatie al bij de hand hebben.

Ook weten wij 100% zeker dat we spreken met de klant die is ingelogd dankzij Indentiteitscontrole dat op de achtergrond wordt uitgevoerd, hierdoor is het mogelijk om via de chat (indien nodig) diensten op te zeggen, gegevens te delen en overige persoonlijke gegevens te vertrekken.

Hostingwalk Docs volledig doorzoekbaar via de live-chat

Als je onze live-chat opent, kun je direct onze documentatie doorzoeken naar artikelen voor je probleem, je hoeft hierbij niet de website te verlaten, gezien het artikel direct in de venster te bekijken is!

Ook kunnen wij indien nodig via een gesprek een artikel delen welke je direct in het zelfde venster kan bekijken.