Joomla! 3.6 is uit!

De Joomla! Project hebben de nieuwste versie van Joomla aangekondigd Joomla! 3.6 is de laatste in de de 3.X. series.

Joomla! 3.6 bevat meer dan 400 verbeteringen, waaronder een groot aantal functies die het beheer van Joomla nog beter maken!

Daarnaast nog vele UX (User Experience) verbeteringen voor een nog betere gebruikservaring.

Joomla! 3 is de laatste grote release van de Joomla! CMS,met de 3.6 de zevende standaard. Upgraden van 3.5 naar 3.6 kan in slechts 1 klik door midden van one-click update.

Wat is er nieuw in Joomla! 3.6

–  Joomla! Update is verbeterd en nu kunt u Joomla’s core bestanden opnieuw te installeren met een klik op de knop, overschrijven van eventueel aangepaste file (s) en downgraden.
Joomla! 3.6 bevat veel UX verbeteringen. Nu kunt u uw modules sneller te vinden,  vindt u taken in een dropdown, verbeterde user management en nog veel meer …

Met de nieuwe Sub Form Field functie in Joomla! 3.6, wat extra extra functionaliteit toegevoegd we naast Herhaalbaar velden. Nu kunt u nest XML-formulieren in elkaar of hergebruik van uw bestaande formulieren in je huidige vorm.
Maak categorieën on the fly: Het kan frustrerend wanneer je een nieuw item te maken, en je beseft dat je een categorie nog niet hebt gemaakt. Joomla! 3.6 kunt u nu een categorie aan te maken op de vlieg voor artikelen, contacten, newsfeeds en banners.
Menu soort ACL: ACL in de backend niet bestond op het menu niveau, nu hebben we verbeterd dat. Geven of te blokkeren bepaalde groepen gebruikers toegang tot een specifiek menu, en dus ook alle menu-items van dit menu.
Zie wat er in je menu’s Alle menu-items bij: De nieuwe optie om alle items weer te geven van alle menu’s geeft u een snel overzicht van wat er wanneer op uw website weergegeven. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om dubbele banden, ontbrekende menu-items te spotten of gewoon een overzicht van alle menu op uw site.
En nog veel meer … Voor een volledige lijst van de 3.6 functies hebben, kunt u terecht op onze GitHub Repository.
Downloaden  Joomla! 3.6 of Upgraden
–  Via De Joomla website:  https://www.joomla.org/download.html
–  Upgraden kan via Installatron in Directadmin/Cpanel